Overzicht van alle nummers die zojuist gedraaid zijn op 100% NL. Met de 100% NL playlist vind je snel het nummer terug dat je net op de radio gehoord hebt of zoek het nummer op dat je graag nog eens terug wil luisteren. De afspeellijst is gesorteerd op het laatst gedraaide nummer, handig om snel de titel en artiest terug te vinden en zo mis je nooit meer een nummer van jouw radiostation.

100% NL heeft de laatste 2 uur 54 liedjes gedraaid, welk nummer is jouw favoriet van dit moment?

#
titel
artiest
acties
05:57
05:55
05:43
05:23

05:19

100% NL Playlist

Leef alsof het je laatste dag is! Je hoorde hem zojuist op 100% NL maar deze keer niet met de stem van Andr?Hazes Junior. Wie was het dan wel? Je wilt het nummer graag nog eens terugluisteren. De 100% NL playlist van Playlist24 is de oplossing! Je vindt hier het overzicht van de nummers die gedraaid zijn op 100% NL. De volledige afspeellijst dus! Dat liedje en de ?onbekende? artiest heb je dus zo gevonden in de 100% NL playlist.

Nieuwe hits vind je in de 100% NL Playlist

Fan van Marco Borsato, Maan, Davina of Duncan Laurence? Op 100% NL hoor je hun nieuwe hits zeker voorbijkomen. Maar wat is de titel van het nieuwe nummer? In de 100% NL playlist van Playlist24 zie je alle titels van de afgespeelde nummers. Je kunt het nummer bovendien direct terugluisteren en opslaan in Spotify met slechts 1 klik.

100% NL afspeellijst van vandaag

Per uur worden er op 100% NL zo?n 13 nummers gedraaid. Reed je vanochtend in een uurtje naar je werk en heb je tijdens het ritje een geweldig nummer gehoord? Dan bekijk je dus gewoon de 100% NL playlist van vandaag en scrol je naar het moment dat je in de auto zat. Elk nummer kun je afspelen, waardoor je direct zult horen welk nummer het was.

Nummers zoeken in Playlist24

Veel mensen zoeken weleens een nummer terug dat ze op de radio hoorde. Dit blijkt niet altijd eenvoudig. Je weet vaak de titel of de artiest niet. Als je beide niet weet, dan wordt het al helemaal niets. Playlist24 maakt dit zoekproces veel eenvoudiger door van alle radiostations de afspeellijsten te tonen. De playlist van 100%NL vind je hier dus ook!

Top 30 meest gedraaide muziek op de radio

Daarnaast vind je op Playlist24 ook een top 30. Deze top 30 wordt samengesteld aan de hand van de muziek die het meest is gedraaid in de afgelopen week op de verschillende radiostations.


Info

Volg ons via de verschillende social media kanalen:

Kom je een video tegen bij een liedje wat niet klopt? Laat dat weten via de oranje "Klik hier" knop die onder de video staat. Dan gaan wij ons best doen om de juiste erbij zoeken.

De gegevens van de artiesten (tags, plaatje en vergelijkbare artiesten) zijn afkomstig van Last.fm

Heb je tips of suggesties voor het verbeteren van de website, laat het weten via het feedback formulier.

Facebook

Contact