Overzicht van alle nummers die zojuist gedraaid zijn op Radio 538. Met de Radio 538 playlist vind je snel het nummer terug dat je net op de radio gehoord hebt of zoek het nummer op dat je graag nog eens terug wil luisteren. De afspeellijst is gesorteerd op het laatst gedraaide nummer, handig om snel de titel en artiest terug te vinden en zo mis je nooit meer een nummer van jouw radiostation.

Radio 538 heeft de laatste 2 uur 51 liedjes gedraaid, welk nummer is jouw favoriet van dit moment?

#
titel
artiest
acties

Playlist 538

Je bent op zoek naar de Playlist van 538. Je hebt wellicht net een nummer op deze radiozender gehoord en je wilt graag weten wat de titel is of wie het nummer heeft gemaakt. Playlist24.nl biedt dan uitkomst. Hier kun je namelijk de complete afspeellijst van Radio 538 vinden. Daarnaast kun je ook nog eens doorklikken op het nummer. Je kunt dan direct nummer nog een keer luisteren of meer informatie verkrijgen over de artiest of de band van het nummer. Zoek dus niet langer verder als je op zoek bent naar de playlist van radio 538. Hierboven vindt je deze namelijk helemaal compleet!

Welk liedje was dat op 538?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, op radio 538 is een nummer voorbij gekomen, maar je weet niet wat de titel van het nummer is. Vervelend he? Je begint een zoektocht en wellicht heb je nog geprobeerd om het nummer door je telefoon te laten herkennen door bijvoorbeeld een app als Shazam, maar je was te laat. Playlist24.nl biedt op zo'n moment dan uitkomst. Ga naar onze website en bekijk direct de 538 playlist! Compleet met alle nummers van de afgelopen uren.

Iedere twee uur komen er wel zo'n 25 nummers voorbij op Radio 538. De DJ's draaien er heel wat muziek doorheen op een dag. Grote kans dus dat er muziek tussen zit, waarvan je de titel nog niet kent of waarvan je niet weet wie de maker van het nummer is. Dankzij de bovenstaande 538 playlist, kun je direct zien welke muziek er allemaal gedraaid is op Radio 538.

Playlist24.nl: afspeellijsten van alle bekende radiostations

Bij Playlist24.nl kun je niet alleen de playlist van 538 vinden, maar ook alle afspeellijsten van andere bekende radiostations. Hierbij kun je denken aan 100% NL, 3FM, SLAM FM, Radio Veronica, Radio10, SkyRadio, Q Music en Sublime FM. Handig alle gedraaide nummers op deze radiostations op één website.

Maar dat niet alleen, Playlist24.nl heeft nog meer. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze top 30. Deze top 30 wordt samengesteld aan de hand van de nummers die het meest worden gedraaid op de welbekende radiostations. Playlist24.nl geeft je ook de mogelijkheid om direct het gehoorde nummer nog eens te luisteren of om meer informatie over het nummer te verkrijgen.

Radio 538 playlist

Ben je op zoek naar de playlist van 538 omdat je zojuist een liedje hebt gehoord wat je nog niet kende? Je zit hier meer dan goed. Wij tonen je in één overzicht alle gedraaide muziek op Radio 538.​


Info

Volg ons via de verschillende social media kanalen:

Kom je een video tegen bij een liedje wat niet klopt? Laat dat weten via de oranje "Klik hier" knop die onder de video staat. Dan gaan wij ons best doen om de juiste erbij zoeken.

De gegevens van de artiesten (tags, plaatje en vergelijkbare artiesten) zijn afkomstig van Last.fm

Heb je tips of suggesties voor het verbeteren van de website, laat het weten via het feedback formulier.

Facebook

Contact