Overzicht van alle nummers die zojuist gedraaid zijn op NPO Radio 2. Met de NPO Radio 2 playlist vind je snel het nummer terug dat je net op de radio gehoord hebt of zoek het nummer op dat je graag nog eens terug wil luisteren. De afspeellijst is gesorteerd op het laatst gedraaide nummer, handig om snel de titel en artiest terug te vinden en zo mis je nooit meer een nummer van jouw radiostation.

NPO Radio 2 heeft de laatste 2 uur 27 liedjes gedraaid, welk nummer is jouw favoriet van dit moment?

#
titel
artiest
acties

21:49

Playlist Radio 2

De playlist van Radio 2, daar ben je naar op zoek. Grote kans dat je net een nummer op deze zender hebt gehoord en dat je de naam van het nummer wilt weten of dat je opzoek bent naar de artiest. Gelukkig ben je dan bij Playlist24.nl aan het juiste adres. Hier kun je namelijk de complete Radio 2 playlist van de afgelopen uren zien. In deze lijst zie je alle nummers die gedraaid zijn, je kunt er ook nog eens op doorklikken om het nummer te beluisteren of meer informatie over de artiest verkrijgen.

Welk liedje hoorde ik op Radio 2?

Een vraag die we ons zelf allemaal wel eens stellen, welk nummer was dat nu die ik net op de radio hoorde? Je was net te laat om je app erbij te pakken om op die manier te achterhalen welk nummer te horen was. Gelukkig heb je Playlist24 nog en hier zie je de playlist van Radio 2. Ieder uur komen er veel nummers voorbij op Radio 2. Er wordt flink wat muziek gemaakt. De kans bestaat dus dat er nummers voorbij komen die je nog niet kent of dat je een nieuwe artiest hoort. Bij ons kun je terecht voor informatie over het nummer en de artiest.

Over Playlist24

Naast de playlist van Radio 2 kun je bij ons ook terecht voor de afspeellijsten van andere (grote) radiostations. Onder meer van 538, 3FM, SLAM FM, Veronica, Sublime FM en ga zo maar door. Naast de afspeellijsten van deze radiostations kun je hier ook terecht voor de wekelijkse top 30 die samengesteld wordt aan de hand van de nummers die het vaakst zijn gedraaid op de bekende radiostations. Iedere week dus weer een nieuwe lijst met de 30 populairste nummers!

Radio 2 Playlist

Elke 2 uur komen er bijna 30 nummers voorbij op Radio 2. Handig als je dan de beschikking hebt over een playlist van Radio 2. Hierboven vind je de complete afspeellijst van Radio 2. Op zoek naar een specifiek nummer? Bekijk dan deverschillende tijden waarop het nummer is gedraaid. Binnen de kortste keren achterhaal jij de titel of de artiest van het liedje. Hoe eenvoudig kan het zijn?


Info

Volg ons via de verschillende social media kanalen:

Kom je een video tegen bij een liedje wat niet klopt? Laat dat weten via de oranje "Klik hier" knop die onder de video staat. Dan gaan wij ons best doen om de juiste erbij zoeken.

De gegevens van de artiesten (tags, plaatje en vergelijkbare artiesten) zijn afkomstig van Last.fm

Heb je tips of suggesties voor het verbeteren van de website, laat het weten via het feedback formulier.

Facebook

Contact