Overzicht van alle nummers die zojuist gedraaid zijn op Radio Veronica. Met de Radio Veronica playlist vind je snel het nummer terug dat je net op de radio gehoord hebt of zoek het nummer op dat je graag nog eens terug wil luisteren. De afspeellijst is gesorteerd op het laatst gedraaide nummer, handig om snel de titel en artiest terug te vinden en zo mis je nooit meer een nummer van jouw radiostation.

Radio Veronica heeft de laatste 2 uur 39 liedjes gedraaid, welk nummer is jouw favoriet van dit moment?

#
titel
artiest
acties

11:48

11:35

Radio Veronica playlist

Je hebt een goed nummer gehoord op Radio Veronica vanmiddag, maar je weet niet hoe het nummer heet en wie het zong. Tja, hoe vind ik die nou terug in Spotify vraag je je af. Je probeert op meerdere termen te zoeken waarvan je gokt dat dat misschien de titel is, maar 'written in the starlight' en 'fear and alarm' leveren niets op.

Nummer terugvinden op Playlist24

Je zou eigenlijk gewoon de afspeellijst van Radio Veronica willen inzien. Guess what?dat kan gewoon bij Playlist24! Je vindt de volledig Radio Veronica playlist van vandaag, gisteren of een andere dag. Weet je nog hoe laat je dat gave nummer hoorde? Dan zoek je gewoon op datum en scrol je naar bijvoorbeeld 13.00 uur. Was het tijdens de show van Dennis Ruyer of Tim Klijn?

Radio Veronica nummer terugluisteren

Bekijk je de Radio Veronica playlist van vandaag, maar weet je eigenlijk nog niet welk nummer het was dat je rond 13.00 uur hoorde? Klik er gewoon een paar aan en luister ze terug in Playlist24. Gevonden! Je hoorde Brothers in Arms van Dire Straits op Radio Veronica.

Playlist Radio Veronica gemist?

Fan van de Veronica Ochtendshow met Giel van 06.00 tot 09.00 uur, maar mis je die vaak? Jammer, maar op Playlist24 vind je in no-time terug welke nummers in de show van Giel Beelen voorbij zijn gekomen. Of hoorde je een geweldig nummer tijdens de show van Veronica Inside? Ook de Veronica Inside afspeellijst kun je inzien.

Welk nummer was dat op Radio Veronica?

Luisterde je naar Radio Veronica en hoorde je een nummer uit het verleden die veel herinneringen bij je naar boven haalde? Dan wil je graag weten welk nummer dat was en het bijzondere liedje vaker terugluisteren. Ook dan is Playlist24 ideaal voor jou, want je komt de titel en de artiest van het nummer zo te weten als je de Radio Veronica playlist bekijkt op Playlist 24.

Radio Veronica afspeellijst en nog veel meer

Op Playlist24 vind je niet alleen de Radio Veronica playlist, maar ook de afspeellijsten van andere bekende radiostations. Je kunt ook de playlist bekijken van Radio10, 100%NL of Radio NL. Ook staat er elke week een nieuwe top 30 op Playlist24 met daarin de meest gedraaide nummers door radiostations.


Info

Volg ons via de verschillende social media kanalen:

Kom je een video tegen bij een liedje wat niet klopt? Laat dat weten via de oranje "Klik hier" knop die onder de video staat. Dan gaan wij ons best doen om de juiste erbij zoeken.

De gegevens van de artiesten (tags, plaatje en vergelijkbare artiesten) zijn afkomstig van Last.fm

Heb je tips of suggesties voor het verbeteren van de website, laat het weten via het feedback formulier.

Facebook

Contact