#
titel
artiest
acties

RadioNL playlist

Heb jij ook altijd RadioNL aanstaan? Dan heb je vast wel eens een geweldig nummer gehoord waarvan je de titel of artiest niet wist. Jammer, want nu kun je het lied niet terugvinden om nog eens te luisteren. Gelukkig kan dat nu wel! Hoe? Door naar Playlist24 te gaan. De volledige RadioNL playlist vind je hier en dat leuke nummer dus ook!

Welk nummer was dat op RadioNL?

Een nummer terugzoeken op internet is knap lastig als je de titel en de artiest niet weet. En dan heb je wel de hele dag de melodie in je hoofd. Playlist24 maakt dit zoekproces veel makkelijker door van alle radiostations de playlisten te tonen. De playlist van RadioNL vind je hier dus ook!

RadioNL playlist van vandaag, gisteren of vorige week?

De RadioNL playlist van vandaag, gisteren of vorige week inzien? Dan kan! Je stelt zelf eenvoudig in van welke dag en tijd je de afspeellijst van RadioNL wilt zien. Nog leuker is dat je nummers in de RadioNL playlist direct kunt terugluisteren. Een nummer toevoegen in Spotify is ook mogelijk.

Afspeellijsten radiostations waardoor RadioNL

Niet alleen de RadioNL playlist, maar ook de 100%NL playlist, Radio Veronica playlist en de Radio 10 playlist vind je op Playlist24. En dan hebben we ze nog niet allemaal gehad. Je vindt de afspeellijsten van alle radiostations op Playlist24.

Meest gedraaide muziek op de radio

Wist je dat wij ook elke week een top 30 plaatsen met daarin de meest gedraaide nummers op bekende radiostations. In de RadioNL playlist zul je vast een nummer voorbij zien komen die ook tot deze top 30 behoort.

Nummer zoeken RadioNL

Zoek je op dit moment een nummer dat je hoorde op RadioNL. Je zit hier helemaal goed! Wij hebben de volledige afspeellijst van RadioNL van vandaag, gisteren of een andere dag.


Info

Volg ons via de verschillende social media kanalen:

Kom je een video tegen bij een liedje wat niet klopt? Laat dat weten via de oranje "Klik hier" knop die onder de video staat. Dan gaan wij ons best doen om de juiste erbij zoeken.

De gegevens van de artiesten (tags, plaatje en vergelijkbare artiesten) zijn afkomstig van Last.fm

Heb je tips of suggesties voor het verbeteren van de website, laat het weten via het feedback formulier.

Facebook

Contact