Overzicht van alle nummers die zojuist gedraaid zijn op NPO 3FM. Met de NPO 3FM playlist vind je snel het nummer terug dat je net op de radio gehoord hebt of zoek het nummer op dat je graag nog eens terug wil luisteren. De afspeellijst is gesorteerd op het laatst gedraaide nummer, handig om snel de titel en artiest terug te vinden en zo mis je nooit meer een nummer van jouw radiostation.

NPO 3FM heeft de laatste 2 uur 42 liedjes gedraaid, welk nummer is jouw favoriet van dit moment?

#
titel
artiest
acties
13:35
13:25

12:22

Welk nummer was dat op 3FM?

Heb je zojuist een nummer gehoord op 3FM, maar weet je niet hoe deze heet? Of wil je graag weten door wie het liedje is gemaakt of wie er in zingen? De 3FM playlist van Playlist24.nl biedt dan uitkomst. Hier zie je in één overzicht welke nummers er zojuist zijn gedraaid op 3FM. Zo kom je er snel en gemakkelijk achter hoe nou dat ene nummer heet of welke zanger het nummer heeft gemaakt.

Het gebeurt je vast wel eens. Je luistert naar de radio en je hoort een lekker liedje voorbij komen. Maar je weet niet wat de nummer van het liedje is. Je start je zoektocht op internet of je gebruikt een app ervoor. Zonder resultaat, wat het nummer is alweer voorbij. Playlist24.nl helpt je hierbij. Hier vindt je van alle grote radiostations de playlists van de afgelopen uren. En zo ook de playlist van 3FM!

Playlist 3FM

Per twee uur worden er op 3FM ongeveer 25 nummers gedraaid. Als je wilt weten welke nummers dat allemaal zijn, kan je ook de 3FM playlist op deze website raadplegen. Zo kom je er snel achter welke nummers er allemaal gedraaid zijn op 3FM. Handig toch? Je kunt per nummer ook nog eens doorklikken om het nummer nog eens te luisteren of om meer te weten te komen over de artiest of de band van het nummer.

Over Playlist24

Wat is Playlist24 precies? Playlist24 is in het leven geroepen om een overzicht te krijgen welke muziek er allemaal op de radio gedraaid wordt. Veel mensen zijn dagelijks op zoek naar de muziek die ze hebben gehoord of willen weten wat er gedraaid is. Playlist24 biedt dan uitkomst. Per radiostation is hier de playlist te vinden, waaronder dus de playlist van 3FM. Daarnaast is hier ook een top 30 te vinden. Deze top 30 wordt samengesteld aan de hand van de muziek die het meest is gedraaid in de afgelopen week op de verschillende radiostations.

3FM Playlist vinden

Als je op zoek bent naar de 3FM playlist hoef je niet langer te zoeken. Want de complete playlist is namelijk hier te vinden. In één overzicht vind je de playlist van 3FM waar je naar op zoek bent. Super handig!​


Info

Volg ons via de verschillende social media kanalen:

Kom je een video tegen bij een liedje wat niet klopt? Laat dat weten via de oranje "Klik hier" knop die onder de video staat. Dan gaan wij ons best doen om de juiste erbij zoeken.

De gegevens van de artiesten (tags, plaatje en vergelijkbare artiesten) zijn afkomstig van Last.fm

Heb je tips of suggesties voor het verbeteren van de website, laat het weten via het feedback formulier.

Facebook

Contact