Overzicht van alle nummers die zojuist gedraaid zijn op Qmusic. Met de Qmusic playlist vind je snel het nummer terug dat je net op de radio gehoord hebt of zoek het nummer op dat je graag nog eens terug wil luisteren. De afspeellijst is gesorteerd op het laatst gedraaide nummer, handig om snel de titel en artiest terug te vinden en zo mis je nooit meer een nummer van jouw radiostation.

Qmusic heeft de laatste 2 uur 53 liedjes gedraaid, welk nummer is jouw favoriet van dit moment?

#
titel
artiest
acties

04:05

Welk nummer was dat op Qmusic?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je hoort een leuk liedje bij Qmusic, maar je weet niet hoe dat nummer heet. Je probeert zo snel mogelijk via de computer te ontdekken welk nummer er nu gedraaid werd. Het vinden van de naam van het liedje is nog lang niet zo eenvoudig. Daarvoor is Playlist24 in het leven geroepen. Hier vindt je de complete playlist van Qmusic, waardoor je in een oog opslag kunt zien welk nummer en werd gedraaid op Qmusic. Handig toch?

QMusic playlist

Bij Playlist24.nl vind je de complete playlist van radiozender Qmusic. Zo kom je niet alleen snel achter de titel van het nummer, maar weet je ook van welke artiest het liedje op Qmusic was. Iedere twee uur worden er zo'n 25 nummers gedraaid bij radiostations. Grote kans dat daar dus liedjes tussen zitten die je nog niet zo goed kent! Via de bovenstaande Qmusic playlist kun je snel achterhalen welk liedje er gedraaid werd.

Over Playlist24.nl

Zoals gezegd is Playlist24.nl opgericht om je een handig overzicht te geven van de afspeellijst van diverse radiostations. Denk hierbij niet alleen aan Qmusic, maar ook aan 100% NL, 3FM, Radio 538, Radio Veronica, Radio10,SkyRadio, SLAM! en Sublime FM. Als je dus op zoek bent naar de playlist van een van deze radiostations, ben je hier aan het juiste adres!

Daarnaast wordt elke maandagochtend onze top 30 samengesteld, dit doen we aan de hand van de nummers die het meest zijn gedraaid in de afgelopen week. De stations welke hiervoor gebruikt worden, zijn de top 15 stations welke het meest beluisterd worden in Nederland en waar we de playlist van bijhouden. Op dit moment zijn dat, 100%NL, 3FM, SkyRadio, Qmusic, Radio10, Radio538, Radio 1, Radio 2, Radio Veronica en SLAM!

Playlist Qmusic: alles handig in één overzicht!

Ben je dus op zoek naar dat ene liedje wat je net hoorde? Of wil je weten wat er in de afgelopen uren is gedraaid bij Qmusic? De playlist van Qmusic op Playlist24.nl biedt uitkomst. Hier is alles handig in één overzicht verzameld, zodat je een goed overzicht krijgt van wat er in de afgelopen uren allemaal is gedraaid. Ontdek snel het nummer of de artiest waar je naar op zoek bent. Je kunt ook nog eens doorklikken op de artiest, om meer informatie te krijgen over de artiest. Denk hierbij aan andere nummers die de artiest heeft gemaakt. Je kunt ook nog eens de nummers luisteren en de bijbehorende clip bekijken!


Info

Volg ons via de verschillende social media kanalen:

Kom je een video tegen bij een liedje wat niet klopt? Laat dat weten via de oranje "Klik hier" knop die onder de video staat. Dan gaan wij ons best doen om de juiste erbij zoeken.

De gegevens van de artiesten (tags, plaatje en vergelijkbare artiesten) zijn afkomstig van Last.fm

Heb je tips of suggesties voor het verbeteren van de website, laat het weten via het feedback formulier.

Facebook

Contact