Blog

Nieuw: FunX playlist

1 april 2015

FunX playlist

Sinds 31-03-2015 kun je ook de FunX playlist op playlist24.nl vinden.

FunX is een radiostation waar je de vetste hiphop tot de  lekkerste Slow Jamz en van de populairste Arabische tracks tot de beste dance hoort. FunX is de publieke zender voor jongeren in de grotere steden aldus FunX zelf. De FunX dj’s draaien vorrnamelijk een van hiphop, R&B, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment.
Check de FunX playlist hier:

FunX luisteren

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl, Muziekopjewerk.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Op de website van Muziekopjewerk.nl word ook gelijk de nowplaying informatie weergegeven welk nummer er op dat moment afgespeeld word.

FunX playlist

Heb jij nu ook nog een playlist welke je graag wilt in kunnen zien, maar die nog niet word bijgehouden door ons? Laat het weten via het contactformulier onderaan deze paginn, en we zullen kijken wat we daarin kunnen betekenen.

reacties

Radiotitels van week 11 – 2015

10 maart 2015

Dit zijn de radiotitels van week 11 – 2015:

3FM

Megahit: ROYAL BLOOD – Ten Tonne Skeleton

Radio 538

Dance Smash: Zedd – I Want You To Know

Alarmschijf: Lunchmoney Lewis – Bills

Slam!FM

GrandSlam: Major Lazer – Lean On

 

reacties

Radiotitels van week 2 – 2015

6 januari 2015

Dit zijn de radiotitels van week 2 – 2015:

3FM

Megahit: Galantis – Runaway
De heren uit Zweden weten pop en dance samen te smelten met hun nieuwste hit. Dit nummer werd gebruikt als de oppepper tijdens 3FM Serious Request 2014.

Radio 538

Dance Smash: Made In June – Perfect Storm
Perfect Storm is de opvolger van You And I.

Alarmschijf: Avicii – The Nights
The Nights van Avicii was al eerder te horen in Fifa 15. Het nummer staat waarschijnlijk ook op het nieuwe album wat Avicii in 2015 hoopt uit te brengen.

Slam!FM

GrandSlam: Blonde – I Loved You (Ft Melissa Steel)

 

reacties

Radiotitels van week 51

17 december 2014

De wekelijkse radiotitels van week 51 zijn als volgt:

3FM

Megahit: Jacqueline Govaert – Make More Sound
“Make More Sound” is het anthem voor 3FM Serious Request 2014. Het nummer was voor het eerst op 24 november 2014 te horen op 3FM.

Radio 538

Dance Smash: Galantis – Runaway (U & I)
De heren uit Zweden weten pop en dance samen te smelten met hun nieuwste hit.

Alarmschijf: Trijntje Oosterhuis – Walk Along
Met Walk Along gaat Trijntje Oosterhuis Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in 2015. Het lied is geschreven door Anouk.

Slam!FM

GrandSlam: Chocolate Puma & Firebeatz – I Can’t Understand
Terug naar de oldschool house van de jaren ’90: “Boasting house piano stabs, thick rolling basses and groovy beats”.

Als er nog meer radio stations zijn welke wekelijks een titel aan een bepaald nummer gegeven, laat het weten en we zullen deze de volgende keer ook meenemen in het overzicht.

reacties

Nieuwe website

7 december 2014

Dit weekend hebben we de nieuwe website van playlist24.nl online gezet. Met de nieuwe website kun je sneller en makkelijker zoeken. Ook zie je meer info op de pagina van een artiest, zo zie je bij de meeste artiesten nu vergelijkbare artiesten, een foto en een korte beschrijving.

Kom je nog kleine foutjes tegen, of heb je nog ideeen hoe we het vinden van een nummer nog makkelijker kunnen maken? Laat het ons weten via het contactformulier.

reacties