10 mei 2019

Sinds kort staat ook de Duitse versie van Playlist24 online. Op playlist24.de vind je alle nummers die op de Duitse radio worden afgespeeld. Deze Duitse versie van Playlist24 bevat dezelfde voordelen als de Nederlandse website. De afspeellijsten, de zoekfunctie en de zenders: alles is aanwezig.

Zenders

Op dit moment kun je op playlist24.de de afgespeelde muziek van twee radiozenders terugluisteren. Dit zijn de zenders WDR 1LIVE en SWR3. Naast het terugluisteren van nummers kan je ook de videoclip bekijken en meer informatie over en andere nummers van de desbetreffende artiest bekijken.

Playlist24

Door playlist24.nl hoef je je nooit meer af te vragen welk nummer er op de radio was of waar je dat nog eens kan beluisteren. Op de website staan afspeellijsten van de bekendste radiostations.

Door te klikken op het gewenste nummer, kom je bij de bijbehorende videoclip terecht. Het is ook mogelijk om meer informatie over de verschillende artiesten te krijgen. Door te klikken op de naam van de artiest, ga je naar de pagina met informatie over de artiest.

De zoekoptie maakt het mogelijk een nummer van een specifieke zender op een bepaalde dag en een bepaald tijdstip te zoeken. Op deze manier is het mogelijk om een nummer terug te vinden, waarvan je de titel niet weet.