23 oktober 2020

Wat zijn de beste boeken over muziek? Welk boek mag niet ontbreken op jouw boekenplank? Playlist24.nl vertelt het je in dit overzicht.

Er is immers niet alleen veel muziek gemaakt, er is ook veel over geschreven. Er zijn heel wat boeken die over muziek gaan. Maar wat zijn nu de beste muziekboeken? Wij hebben de beste boeken over muziek voor je een op rijtje gezet en lichten ieder boek toe.

Heb je een suggestie voor dit lijstje met muziek boeken? Laat het ons weten in de comments!

#1. Bruce Springsteen: All the Songs

Bruce Springsteen. Wie kent hem niet? Het nieuwste boek over hem is momenteel een enorme bestseller. Maak kennismet zijn verhaal achter zijn gemaakte nummers. Het boek gaat over bijna 50 jaar aan albums, EP’s, B-kantjes en meer, lees het volledige verhaal achter elk nummer dat The Boss ooit heeft uitgebracht. Het boek moet je als Bruce Springsteen fans zeker gelezen hebben, maar wijn raden dit muziek boek eigenlijk iedere liefhebber aan. Het boek mag niet ontbreken op je boekenplank.

Jouw favoriete muziek boeken?

Uiteraard proberen wij deze lijst met boeken over muziek zo actueel mogelijk te houden. Hebben we toch een boek gemist dat volgens jou op deze lijst met muziek boeken moet staan? Laat het ons dan weten in een reactie en wij zullen dit boeken toevoegen aan onze lijst.